“IMBARCO 10” is Milan's distinctive fish restaurant, where quality and freshness come together in a perfect alchemy of elegance and good taste.
Exclusivity, tradition, audacity and passion for Italian and Mediterranean cuisine create a unique gastronomic proposal that distinguishes the rich à la carte menu designed to satisfy any palate.
Among the fish specialties , unforgettable for the palate, the exclusive seafood crudité, the sumptuous Catalan lobster, the irresistible first courses of the best Italian seafaring tradition stand out.
On request, the proposal of a land menu is available: Florentine cut meat, angus, first courses from the land, vegetarian cuisine, menus for celiacs and more to meet specific needs.
The desserts, rigorously prepared at home, vary daily and take shape from the inspiration of our chefs.
A careful selection of wines completes the eno-gastronomic offer, making the best combination of the varied culinary proposal and the enological combination.
Non disponibile su OpenTable
Purtroppo questo ristorante non fa parte del network di prenotazioni OpenTable.
Se vuoi, ti invieremo una notifica se il ristorante si unirà a OpenTable in futuro.
Mediterranean cuisine, with excursions into the Sicilian, Calabrian and Apulian regional cuisine . Tradition is combined with a daring experimentation of creativity and originality of combinations and amalgamation of raw materials to characterize a refined and exclusive alternative, classy and with a contemporary taste.
Accesso per disabili, Bar con licenza liquori, Birra, Caffè, Cani ammessi, Cocktail, Da asporto, Patio/Posti all'aperto, Vino, Zona fumatori esterna
Menu
Antipasti
Mix di Carpacci
Carpaccio mix
Assaggio di Tartare
Tartare morsels
Scampi
Prawns
Gamberoni di Mazara del Vallo
Red shrimps from Mazara del Vallo
Ostriche
Oysters
Tartufo di Mare
Venus clams
Varietà di Frutti di Mare
Seafood variety
Antipasti - Assaggi per Cominciare
Antipasto
Seafood entree
Misto Gratinato
Mix au gratin
Insalata di Mare
Seafood salad
Polpo e Scampi alla Catalana
Catalan style octopus and prawns
Alici Marinate con Bacche di Pepe Rosa o Cascata di Peperoncino
Marinateci anchovies with pink peppercorn berries or chili cascade
Scottata di Spigola con Carciofi e Bottarga o Porcini
Seared sea bass with artichokes and bottarga or porcini mushrooms
Antipasti - Portate Principale
Acquarello di Polpo
Watercolor of octopus
Polpo con Caponata di Verdure
Octopus with a caponata of vegetables
Polpo con Patate
Octopus with potatoes
Polpo Saltato in Padella con Patate e Funghi Porcini
Octopus sautéed with potatoes and porcini mushrooms
Polpo alla Brace
Grilled octopus
Insalata di Polpo con Verdure Fresche di Stagione
Octopus salad with fresh seasonal vegetables
Insalata di Polpo alla Luciana
Octopus salad "alla Luciana"
Calamari Grigliati con Vellutata di Patate
Grilled squids with potato cream soup
Fagiolata con Scampi
Feijoada bean stew with prawns
Mazzancolle Sale e Pepe
Striped prawns with salt and pepper
Tris di Capesante
Scallops
Capesante Gratinate
Scallops au gratin
Capesante Grigliate
Grilled scallops
Capesante all'Assassina (Aglio, Olio e Peperoncino)
Scallops (garlic, oil and chili)
Spiedini di Crostacei
Shellfish skewers
Spiedini di Calamari Gratinati o Grigliati
Squid skewers, grilled or au gratin
Spiedini di Gamberi Gratinati o Grigliati
Shrimp skewers, grilled or au gratin
Acquarello di Cozze
Watercolor of mussels
Impepata di Cozze
Mussels boiled with black pepper
Zuppa di Cozze Royal
Royal mussel soup
Cozze alla Mediterranea
Mediterranean style cooked mussels
Sauté di Vongole
Sautéed clams
Primi
Tavolozza di Risotti
Risotto palette
Risotto ai Frutti di Mare
Risotto with seafood
Risotto Scampi, Flori di Zucca e Tartufo Nero
Risotto with prawns, pumpkin owers and black truffle
Risotto al Nero di Seppia
Black cuttlefish risotto
Risotto Vongole, Gamberi e Asparagi
Risotto with clams, shrimps and asparagus
Risotto alla Granseola
Risotto with crab
Risotto Aragosta e Champagne: Chiedere al Cameriere
Risotto with champagne and lobster: please ask the waiter
Pasta Fresca Lunga e Corta
Long and short fresh pasta
Tagliolini
Tagliolini
Tagliolini Dello Chef
Chef's special tagliolini
Tagliolini all'Astice
Tagliolini with lobster
Tagliolini Porcini, Scampi e Riccioli di Calamari
Tagliolini with porcini mushrooms, prawns and squid curls
Tagliolini Scampi, Carciofi e Bottarga
Tagliolini with prawns, artichokes and bottarga
Spaghetti ai Frutti di Mare
Spaghetti with seafood
Spaghetti alle Vongole Veraci
Spaghetti with clams
Spaghetti Orgasmi di Mare
Spaghetti "Sea orgasm"
Calamarata al Granchio
Calamarata pasta with crab
Calamarata con Scampi, Vongole e Crema di Zucchine
Calamarata pasta with prawns, clams and zucchini cream
Calamarata con Spada, Olive e Pomodorini
Calamarata with swordish, olives and cherry tomatoes
Chitarrine ai Ricci di Mare
Spaghetti alla chitarra with sea urchins
Chitarrine Canocchie e Datterino
Spaghetti alla chitarra with mantis shrimp and datterino tomatoes
Linguine Agli Scampani
Linguine with big prawns
Linguine all'Aragosta
Linguine with spiny lobster
Paccheri Tonno e Capperino
Paccheri with tuna and capperino pepper
Cavatelli Cozze e Vongole
Cavatelli pasta with mussels and clams
Secondi
La Nostra Griglia
Grigliata Mista di Pesce
Mix of grilled fish
Gamberoni e Scampi alla Griglia
Grilled shrimps and prawns
Trancio di Tonno alla Griglia
Grilled tuna steak
Branzino/Orata alla Griglia
Sea bass or sea bream, grilled
Scorfano Grigliato (Minimo 2 Persone)
Grilled scorpionfish (minimum 2 persons)
Sogliola alla Griglia
Grilled sole fish
Astice alla Griglia
Grilled lobster
Aragosta alla Griglia
Grilled or steamed
Trancio di Rana Pescatrice alla Griglia
Grilled angler steak
I Nostri Fritti
Frittura Mista
Fried mix
Scorfano Fritto (Minimo 2 Persone)
Fried scorpionfish (minimum 2 persons)
Branzino Fritto
Fried sea bass
Branzino/Orata al Sale
Sea bass or sea bream baked in salt
Scampani al Sale
Big prawns baked in salt
Le Nostre Catalane
Tagliata di Ombrina alla Catalana
Sliced shi drum with seasonal vegetables (Catalana)
Scampani alla Catalana
Catalan style big brawns
Astice alla Catalana
Catalan style lobster
Aragosta alla Catalana
Catalan style spiny lobster
Cottura in Forno O in Padella
Gallinella alla Siciliana (Minimo 2 Porzioni)
Tub gurnard fish Sicilian style (minimum 2 persons)
Gallinella all'Acqua Pazza (Minimo 2 Porzioni)
Tub gurnard fish in "crazy water" (minimum 2 persons)
Tagliata di Ombrina con Verdure di Stagione
Sliced shi drum with seasonal vegetables
Trancio di Ombrina con Porcini, Patate e Olive
Shi drum steak with porcini mushrooms, potatoes and olives
Rombo Steccato con Verdure di Stagione
Turbot fish with seasonal vegetables
Branzino in Crosta di Patate
Sea bass with potato crust
Gamberoni
Red shrimps
San Pietro Carciofi e Olive con Patate Mezzaluna (Minimo 2 Porzioni)
John Dory with artichokes, olives and potato slices (minimum 2 portions)
Scorfano con Asparagi, Pomodoro e Olive (Minimo 2 Porzioni)
corpionfish with asparagus, tomatoes and olives (minimum 2 persons)
Orata ai Frutti di Mare
Sea bream with seafood
Sogliola alla Mugnaia
Sole fish with butter, lemon and parsley
Contorni
Le Nostre Insalate
Insalata di Pomodoro Camone
Camone tornato salad
Insalata Mista
Mixed greens salad
Insalata di Stagione (Chiedere al Cameriere Cosa Offre la Stagione)
Seasonal salad (please ask the waiter what is offered by the season)
Mix di Verdure alla Griglia
Grilled vegetables mix
Pinzimonio di Verdure (Minimo 2 Persone)
Vegetable crudités (minimum 2 persons)
Caponata di Verdure
Vegetable caponata
Porcini Trifolati
Porcini mushrooms sliced and cooked with oil, garlic and parsley
Dessert
Dessert
Rivolgersi al cameriere poiché la produzione dei dolci viene effettuata in casa in modo artigianale e varia di giorno in giorno [Please ask the waiting staff because our desserts are made in house and vary from day to day]
Cosa dicono le persone
Valutazione complessiva e recensioni
4.0
4 in base a tutte le valutazioni
3,7Cibo
4,3Servizio
4,7Atmosfera
4Rapporto qualità-prezzo
Rumorosità • Sostenuta
2 Recensioni
AZ
AlanZ
San Diego
5 recensioni
vip
2.0
5 recensioni
Visitato il giorno 27 settembre 2022
overall2food1service3ambience4
Ambiance and service very good. The fish entrees were among the worst we have had. Menu was limited. Sadly, we were the only diners in the beautiful room in a city where all the restaurants are full and turning people away. None of the reviews or photos posted matched our experience. I hope they can make a go of it.
È utile?
OT
OpenTable Diner
Metro di Atlant
6 recensioni
vip
5.0
6 recensioni
Visitato il giorno 8 luglio 2022
overall5food5service5ambience5
Francesco was awesome. Favorite dinner in Milan
È utile?
Misure di sicurezza
Pulizia e sanificazione
Sarà fornita una copia digitale, monouso o igienizzata del menu
Le aree comuni vengono pulite a fondo quotidianamente
Ai clienti vengono forniti disinfettante o salviettine
Sono disponibili i pagamenti contactless
Distanziamento fisico
Il numero dei clienti seduti al tavolo è limitato
Fra i tavoli c'è più spazio
Dispositivi di protezione
I camerieri indossano mascherine
Controlli
Se un membro del personale è ammalato, non gli verrà consentito di essere presente sul posto di lavoro
Misurazione obbligatoria della temperatura dei clienti
Il personale è vaccinato
Per mangiare all'interno del locale è necessario esibire una prova di avvenuta vaccinazione
Per mangiare all'aperto è necessario esibire una prova di avvenuta vaccinazione
Misurazione obbligatoria della temperatura del personale
FAQ
Imbarco 10 offre il servizio da asporto, che puoi ordinare chiamando il ristorante al numero 02 2901 4556.
Imbarco 10 è stato valutato con 4 stelle da 2 utenti OpenTable.
Non disponibile su OpenTable
Purtroppo questo ristorante non fa parte del network di prenotazioni OpenTable.
Se vuoi, ti invieremo una notifica se il ristorante si unirà a OpenTable in futuro.
Mediterranean cuisine, with excursions into the Sicilian, Calabrian and Apulian regional cuisine . Tradition is combined with a daring experimentation of creativity and originality of combinations and amalgamation of raw materials to characterize a refined and exclusive alternative, classy and with a contemporary taste.